Reiseliv og turisme

Innhold

  Attraksjoner 

  Historien til Randaberg strekker seg 13 000 år tilbake i tid. Les mer om Randaberg her.

  Overnatting

  Ventilene Viste strandhotell
  Adresse: Visteveien 47, 4070 Randaberg
  Tlf.: 51208666
  E-post: ventilene@bymisjon.net

  Ventilene Viste Strandhotell er en del av Kirkens Bymisjon Rogaland og er en sosial virksomhet som tilbyr gjester: overnatting, middag, selskapslokaler og andre opplevelser.

  Region Stavanger

  Region Stavanger er det offisielle destinasjonsselskapet som jobber for profilering av Stavangerregionen. Selskapet er non-profit, ble etablert i januar 2004, og har for øyeblikket mer enn 200 næringsmedlemmer og 18 medlemskommuner.

  Region Stavanger jobber tett med Innovasjon Norge og Fjord Norge, og er medlem av International Congress and Convention Association (ICCA), i tillegg til Norway Convention Bureau (NCB). Region Stavanger er også ansvarlig for å drive turistkontorene i Stavanger og Sandnes.

  Nordsjøveien

  Nordsjøveien er navnet på veistrekninger fra sørlandskysten til Jæren som samlet gir mest nærhet til havet, rimelig kjørbare veier og turistopplevelser av skiftende landskap og natur.

  Veiene går stort sett parallelt til Europaveien, men går innom steder som Lista, Jøssingfjord og jærstrendene. 

  Nordsjøruten

  La hjulene ta føringen, finn rytmen. Driv avsted på asfalt og grusbelagte veier. Gjennom skog, over åser og åpent landskap. Kjenn vinden leke med håret og lukten av salt sjø.

  Nordsjøvegen på sykkel er en fantastisk måte å oppleve Sør-Vestlandet på. Sykkelruten går hele veien fra Kristiansand til Stavanger. 

  Kart: Nordsjøruta snor seg langs vestkysten i Randaberg.

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?