Ønsker du å starte med Inn på tunet?

Av: Statsforvalteren i Rogaland
Publisert: 04.01.2022
Et digitalt kurs over fire kvelder for deg som ønsker å starte med Inn på tunet (IPT).

Du får hjelp på veien til å bli godkjent gjennom revisjonsordningen til Stiftelsen Norsk Mat. Revisjonsordningen sikrer kvaliteten av tilbudet ditt, og godkjenningen kreves for å kunne bruke navn og logo til IPT. Markedstilpassing av tilbudet ditt er også et viktig tema på kurset.

Kursplan:

Mandag 24. januar kl. 18–21
Mandag 31. januar kl. 18–21
Mandag 7. februar kl. 17–21
Mandag 14. februar kl. 17–21

Mål med kurset:

  • Tilbyder, kjøper og bruker skal være sikre på at kvalitet og trygghet på gården er ivaretatt på best mulig måte.
  • Få god kjennskap til Matmerk sitt kvalitetssystem for IPT.
  • Kunne bygge opp og bruke kvalitetssystemet som dokumentasjons- og arbeidsverktøy.
  • Få økt kunnskap om systematisk HMS-arbeid.
  • Få kunnskap om ulike Inn på tunet- konsept, hvilke tjenester kan man levere og hvilke krav som stilles.
  • Få økt bevissthet om marked og kjøpsadferd hos kundene.
  • Få kunnskap om prissetting og kontraktskriving, forretningsmodell og organisering.
  • Ha god forståelse av etiske og moralske utfordringer ved eget tilbud, og bevissthet på egen rolle.

Mer informasjon om kurset og påmelding innen 20. januar 2022.

Deltakeravgift:

2 400 kr. 

Kursene gjennomføres digitalt på Teams. Arrangører er Inn på tunet Norge SA og Norsk Landbruksrådgiving.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?