Du er her: Hjem / Kultur, idrett og fritid / Utleie eller lån av lokaler

Utleie eller lån av lokaler

Tungenes fyr

Du kan leie kafeen i den tidligere betjentboligen, der det kan dekkes til inntil 60 personer. Kafeen har middagstallerkener, desserttallerkener, bestikk, vinglass, kaffekopper, asjetter, termokanner, vaser og telysholdere, kaffetrakter og vaffeljern.

På dagtid i ukedagene kan kan vi tilby matservering. Det er også anledning til selv å stå for tilbereding av mat på kjøkkenet på Tungenes fyr, eller bestille mat fra den leverandøren dere selv foretrekker.

Vil du leie lokalet til kurs eller møte anbefales maks 40–50 personer.

Ta kontakt med servicetorget for nærmere informasjon, på tlf. 51 41 41 00 eller via e-post: servicetorget@randaberg.kommune.no.

Det er lov å servere alkohol på Tungenes, men leietaker må søke om skjenkebevilling i forkant.

Skjenkebevillingen koster 360 kroner.

Det er mulig å sette opp partytelt, slik at antallet gjester kan økes.

Tungenes fyr har også et moderne og velutstyrt kjøkken, med kjøleskap, fryseskap og komfyr. Det er god anledning for å lage en lunsj. Det er også mulig å avtale omvisning i fyrmuseet og aktuelle utstillinger. Det er ikke mulig med overnatting.

Varen - Randaberg kulturscene

Randaberg kommune ønsker å legge til rette for at det frivillige kulturlivet i Randaberg skal bli aktive brukere av Varen - Randaberg kulturscene. Les mer om dette her.

Vistnestunet museumsgård

Vistnestunet er eit flott gardsanlegg frå siste del av 1800-talet, som er opent for skuleklassar og grupper etter avtale. Randaberg kommune og Jærmuseet samarbeidar om å arrangera ulike aktivitetsdager på Vistnestunet gjennom året, og desse dagane er tunet opent for alle.

For bestilling av undervisningsopplegg kontakt Jærmuseet, e-post: vistnestunet@jaermuseet.no, eller telefon 47 77 60 20.

For bestilling av andre opplegg, for eksempel teambuilding, foreningsturer, skolefritidsordning og barnehager, kontakt Reidun Irene Bjordal på telefon 41 61 42 10 / e-post: rib@randaberg.kommune.no.

Randaberghallen

Lag og foreninger kan søke om tid til trening og arrangement i Randaberghallen. Søknadsfrist er 1. mars. Randaberghallen leier også ut ledig kapasitet etter at fordelingen er ferdig og sesongen har startet. Dette kan du lese mer om på Randaberghallen sin hjemmeside

Landsbyhuset

Mere tekst kommer.

Skolelokaler

Lag og foreninger kan leie skolelokaler ved Goa, Grødem og Harestad skoler. Det kan søkes om brukstid mandag-torsdag kl. 17.00-21.00. Utleien gjelder uke 36-49 i høstsesongen og uke 2-22 i vårsesongen. Basseng leies ut i perioden 1. septemer-30. april.