Småjobbsentralen

Småjobbsentralen Randaberg formidler småjobber til ungdom i alderen 13-17 år og holder til i Landsbyhuset i sentrum.

Innhold

  Kontaktinformasjon

  Har du oppdrag?

  Ved å bruke Småjobbsentralen bidrar du til å gi ungdom nyttig arbeidserfaring og en meningsfull sommer. I sommerhalvåret ønsker Småjobbsentralen kontakt med privatpersoner og bedrifter som ønsker småjobber utført. Småjobbsentralen formidler oppdrag mellom ungdom og oppdragsgivere.

  Arbeidet blir utført av ungdommer mellom 13 og 17 år. Minstelønnen er normalt 100 kroner per time, som betales kontant fra oppdragsgiver til ungdommen. Oppdragsgiverne er arbeidsgivere og har ansvar for sikkerheten til de unge arbeidstakerne. Spør oss gjerne om råd rundt det enkelte oppdrag.

  Påmelding

  For å kunne melde deg på Småjobbsentralen som ungdom, må du ha med deg et signert påmeldingsskjema. Uten tillatelse fra foresatte, kan vi ikke formidle arbeid.

  For å få jobber via Småjobbsentralen, registrer deg her:

  Husk at du også må levere oss fysisk skjema med signatur fra foresatte. Dette skjemaet kan dere hente på Landsbyhuset, eller så kan dere skrive det ut her:

  For deg som vil ha en jobb utført

  Har du en jobb du ønsker utført? Meld inn via skjema under, send e-post eller ta ta kontakt på telefon. 

  Info for ungdom i arbeid

  Ofte stilte spørsmål

  • Hva får jeg i lønn? Lønna er 100 kr timen. Noen ganger er lønna avtalt på forhånd, men den vil aldri bli mindre enn dette. 
  • Hvem får jeg lønn av? Det er de du gjør arbeidet for som skal betale deg. Maler du et gjerde for en person, så er det denne personen som skal betale deg. 
  • Må jeg møte opp hos Småjobbsentralen hver dag? Nei. Så lenge vi kan ringe deg, trenger du ikke å møte opp. Derfor er det viktig at du passer på telefonen i de dagene du ønsker å arbeide, slik at vi kan få tak i deg. 
  • Hvor lenge varer en småjobb? Jobbene kan vare alt i fra en time til flere dager. Hvis du er høflig og flink til å jobbe, er det større sjanse for at du får mer arbeid. 
  • Hvilke dager må jeg jobbe? Småjobbene kan foregå alle dager i uka, til og med på en søndag. Vi ringer og sier fra hvis vi har en jobb som passer deg, og sjekker om du er ledig. 
  • Hvor mye får jeg jobbe hos dere? Det vil variere ut i fra hvor mange jobber vi får inn. På noen jobber må vi - av sikkerhetsgrunner - ta hensyn til alder. Dessverre kan vi ikke garantere at du får jobb, men vi kan garantere at vi skal prøve.

   Oppfyller du disse tre punktene, har du gode sjanser: 

   1. At du tar telefonen når vi ringer.
   2. At du har mulighet til å jobbe flere dager.
   3. At du har praktisk erfaring med forskjellige typer jobber som blir delt ut.

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?