Oversikt planavgrensning

Detaljregulering av SØ felt B3, Odnabergveien sør

Av: Kommunikasjon
Publisert: 27.06.2024
Varsel om oppstart av planarbeid. Detaljregulering av SØ felt B3, Odnabergveien sør, planid 2024001

Asplan Viak AS gir med dette melding iht. plan- og bygningsloven §12-8, om at følgende planarbeid er satt i gang: Detaljregulering av SØ felt B3, Odnabergveien sør, planid 2024001 – Randaberg kommune.

Reguleringsplanen skal tilrettelegge for realisering av felt B3 i plan 2011004 områdeplan for Randaberg sentrum øst, vedtatt i 2017. Planen vil regulere området til boliger med tilhørende uteoppholdsareal, interne veier, parkeringsareal og teknisk infrastruktur. Det varsles samtidig oppstart av forhandlinger om utbyggingsavtale.

Planområdet ligger like nord for Randaberg sentrum. Området er avgrenset av eksisterende boligbebyggelse i veien Varen i sør og Tungenesveien i vest, Odnabergveien i nord og offentlig område for Harestad skole, Varen kulturscene og Vår Energi Arena Randaberg i øst.

Randaberg kommune har som ansvarlig myndighet vurdert at planen ikke utløser krav om konsekvensutredning etter plan- og bygningsloven § 4-1.

Har du innspill eller kommentarer til planarbeidet, kan de sendes til:
Asplan Viak AS v/Fredrik Jensen, Østervågkaien 1A, 4006 Stavanger eller til stavanger@asplanviak.no, med kopi til Randaberg kommune, post@randaberg.kommune.no, eller med post til Postboks 40, 4096 Randaberg.

Frist for innsending av merknader er 22.08.2024.

Mer informasjon om planarbeidet finnes på https://www.asplanviak.no/kunngjoringer

Aktuelle dokument:

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?