Logo Frivilligbørs Norge

Om Frivilligbørs

Av: Kommunikasjon
Publisert: 09.11.2023
Vår første frivilligbørs skjer tirsdag 14. november kl. 18 på Randaberg Varen Kulturscene.

 

På en frivilligbørs møtes lokale bedrifter, frivillige organisasjoner og offentlige virksomheter ansikt til ansikt og utveksler ønsker og ideer til samarbeid. I løpet av et par timer skapes nye muligheter, lokale nettverk og konkrete samarbeidsavtaler. 

Du kan lese mer om Frivilligbørs på frivilligbors.no.

Bildet: — Velkommen til Frivilligbørs, sier arrangørene fra Randaberg kommune, fra venstre, Bente Monica Reilstad, Morten Kvanvik Rønne og Ingunn Moa.

Bildet: — Velkommen til Frivilligbørs i Varen kulturscene, sier arrangørene fra Randaberg kommune, fra venstre, Bente Monica Reilstad, Morten Kvanvik Rønne og Ingunn Moa.

Hvorfor er frivilligbørs viktig?

Frivilligheten kan finne ressurser for å gjennomføre aktiviteter og finne samarbeidspartnere. I tillegg får de vist fram hva de brenner for og hvordan de kan bidra i samfunnet.

Bedriftene blir mer synlig, får vist fram verdiene sine og får synliggjort at de er med på å bygge lokalsamfunnet. Bedriftene kan være gode støttespiller for de frivillige, de får bli en del av felleskapet samtidig som de skaper nye relasjoner.

De offentlige har også stor nytte av Frivilligbørs, ikke minst å kunne være en støttespiller for frivillig engasjement og gode lokalsamfunn.

Hvor kommer frivilligbørs fra?

Børs uten penger kommer opprinnelig fra Nederland. I Norge har Frivilligbørs tidligere vært arrangert i blant annet Drammen og Stavanger.

I Randaberg er Frivilligbørs organisert av Frivilligsentralen.

Du kan følge dem på Facebook ved å klikke her.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?