Menn i Helse - rekrutteringskampanje.

Vil du bli vår nye helserekrutt? Meld deg på infomøte om Menn i helse nå!

Av: Kommunikasjon
Publisert: 04.01.2024
«Menn i helse» skal bidra til å rekruttere flere helsefagarbeidere til kommunesektoren – og nå er vi på leting etter nye deltagere til kull 2024.

Randaberg kommune søker nå etter voksne arbeidssøkende menn som vil tilbys en unik mulighet til å ta fagbrev som helsefagarbeider gjennom Menn i helse.

Utdanningen er komprimert og tilrettelagt for arbeidssøkende menn i alderen 25–55+. Deltakerne får tittelen helserekrutter, og under utdanningen veksles det mellom å motta ytelse fra NAV og lønn fra kommunen.

Påmelding til informasjonsmøte

Ta sjansen å bli med på et uforpliktende informasjonsmøte hvor det gis informasjon utdanningen, økonomi og jobbmulighetene. Helserekrutter fra tidligere kull er også til stede og deler sine erfaringer og anbefalinger.

  • Tid og sted: 29.01.24 kl. 12-14. Folkets Hus, Løkkeveien 22, 4008 Stavanger
  • Meld deg på her: NAV kursoversikt

Her vil det bli orientert om Menn i helse, utdanningen og jobbmulighetene. I etterkant av møtet vil det bli gjennomført intervju. Etter intervju vil egnede og motiverte kandidater tilbys en 12 ukers veiledet praksisperiode som helserekrutt på sykehjem eller tilsvarende. Deretter er det sommerjobb og videre utdanningsløp frem mot fagbrev som helsefagarbeider.

Er du vår neste mann? Grip muligheten!
Kjenner du noen som fortjener muligheten? Tips dem om Menn i helse!

Har du spørsmål om Menn i helse?
Ta kontakt med fylkeskoordinator: Kjersti Hoddevik

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?