Vil du bli leder for Miljø og samfunnsutvikling?

Publisert: 24.08.2022
Søknadsfristen er 1. september.

Miljø og samfunnsutvikling er en del av tjenesteområdet Samfunn og kultur i kommunen, og består av de fire avdelingene: plan (inkludert folkehelse), byggesak, geodata og landbruk. Nå trengs det en ny leder for Miljø og samfunnsutvikling. Søknadsfristen er 1. september. 

— Randaberg er i en rivende utvikling, og satser på både sentrumsutvikling og jordvern. Dette kan den kommende lederen være med og utvikle i en kommune med kort vei til beslutningene, sier Tonje Doolan Kvammen, kommunalsjef for Samfunn og kultur. 

LEDIG STILLING

Hun ønsker en leder som har bakgrunn i et av fagfeltene som nevnt over, samt har ledererfaring.  

— Vi er opptatt av slagordet «Sammen skaper vi». Vi ønsker en leder som kan være med og dra laget og motivere. Det er et stort handlingsrom i stillingen, og den nye lederen vil være med å formtillingen . 

Det er foretrukket master i ett av de fire fagområdene, eventuelt bachelor hvis man har mye erfaring. Lederen skal være leder og personalleder for ti høyt kompetente, motiverte og engasjerte kolleger. Samfunn og kultur er for tiden i en organisasjonsutvikling, og leder for Miljø og samfunnsvikling blir en viktig del av dette arbeidet. 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?