Visste du at kaniner kan hoppe så høyt som 1 meter og så langt som 3 meter? Til helgen kan du selv se og oppleve kaninhopping i Randaberg sentrum. Og kanskje kommer også Malin Hildur Haugland fra Randaberg tilbake for å opptre sammen med sin kanin, som her i Sentrumsparken under Vårmarken for ett år siden.

Velkommen til Vårmarken 2023

Av: Kommunikasjon
Publisert: 24.04.2023
Lørdag 29. april kl. 11-15 arrangeres den årlige Vårmarken i Randaberg sentrum.

Vårmarken samler i år 45 utstillere. I kartet under får du oversikt over hvor du finner de ulike standene, butikkene og arrangementene i Randaberg sentrum. 

Kart: Vårmarken-arrangementene skjer over hele sentrum.

Her er programmet fra scenen på torget:

  • Kl. 11.50: Randaberg musikkorps spiller opp.
  • Kl. 12.05: Velkommen. 
  • Kl. 12.10: Ordfører Jarle Bø.
  • Kl. 12.40: Raft Trening: Treningspartiet "Danseglede", med deltakere fra 1. til 4. klasse, sammen med instruktør Ida F. Hansen.
  • Kl. 12.50: Politiske partier. Redaktør Per Thime i Randaberg24 tar med seg politiske partier på scenen.
  • Kl. 13.20: Showakademiet sitt showkor.

Det skjer også mye andre steder i sentrum
I Vistnesveien holder medlemmer fra Randaberg motorsykkelklubb trialoppvisning. Her er det også utstilling av veteranbiler, og kanskje en og annen veterantraktor? I Sentrumsparken er det kaninopptreden og kaninutstilling med Jæren- og Sandnes kaninavlslag. I gatene ved Sentrumsparken er det barneloppemarked og ponniridning.

Kulturell møteplass på Frivillighetens hus
Fra kl. 13.00-13.30 arrangeres det "Kulturell møteplass" på Frivillighetens hus. Randaberg kulturskole inviterer her til flerkulturelt møte med deling av sanger og andre kulturuttrykk. Hanne Tobiassen og Kristine Helgeland Mosdøl fra kulturskolen leder arrangementet.

Dyrke-konkurranse med hagelaget
Randaberg hagelag inviterer til konkurranse om å dyrke fram de største grønnsakene, en konkurranse som avsluttes på Høstmarken i september. Kategoriene det skal kjempes i er solsikke, gulrot, gresskar, squash, nepe, rødbete, tomat og agurk. I tillegg blir det premie til den som klarer å dyrke fram "Randabergs kuleste grønnsak". Besøk standen til hagelaget, dersom du trenger frø og dyrketips før konkurransen.

Klikk for å se hele programmet i Landsbymagasinet (PDF).

Bildet: Loppemarked er alltid populært. Årets marked er i Sentrumsparken.

Bildet: Loppemarked er alltid populært. Årets marked finner du i gatene ved Sentrumsparken. Bildet her er fra Vårmarken 2022.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?