Krafttak for ungdommen

Trenger flere frivillige til å jobbe med ungdom

Av: Kommunikasjon
Publisert: 01.02.2023
Nå er det like før vi kan åpne nytt ungdomsrom på Frivillighetens hus. Dette er et av flere tiltak/delprosjekter under "Krafttak for ungdommen!".

En prosjektgruppe har i den siste tiden arbeidet sammen med ungdommen i Randaberg. Her har de diskutert hvilke tilbud ungdommen gjerne kunne tenke seg i tillegg til alle de andre fritidstilbudene/aktivitetene som allerede finnes i Randaberg.

Et resultatet av dette arbeidet er "Låftet", som opprinnelig skulle ha åpnet i dag 1. februar, men som nå er endret til onsdag 8. februar. Låftet er et rom på Frivillighetens hus, som skal være et sted hvor ungdommene kan "henge" og holde på med ulike aktiviteter.

— Låftet er i utgangspunktet et sted for alle, men vi håper særlig at de ungdommene som ikke er med på andre aktiviteter eller idrettslag kan finne sin plass der, sier Morten Kvanvik Rønne, daglig leder ved Frivillighetens hus.

Vi trenger flere frivillige som kan være med og legge tilrette for at ungdommene. Kanskje du ønsker å være med en ettermiddag på Låftet? Gå natteravn, eller har en annen idé om hva du kan hjelpe med.

Meld deg inn som frivillig her

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?