Teststasjon 3 åpnet i Stavanger idrettshall mandag

Publisert: 10.01.2021
En del av inngangspartiet i Stavanger idrettshall tas i bruk som ny teststasjon for koronatesting fra og med mandag 11. januar. Idrettshallen kan brukes til aktiviteter samtidig med testingen.

Det er en begrenset del av inngangspartiet i idrettshallen tas i bruk for testing, med inngang fra Gunnar Warebergs gate (se kart under). De som skal testes kan parkere på idrettsrådets parkeringsplasser rett over veien og komme gående til testing.

- Det blir en enkel rigging i forhold til de andre teststasjonene. Vi kan i stor grad ta i bruk lokalene som de er, sier direktør for Helse og velferd, Eli Karin Fosse i Stavanger kommune til deres egen nettside.

Den nye teststasjonen i idrettshallen er tenkt brukt som en fleksibel løsning i perioder med smittetopper. Ellers skal den være i beredskap. Teststasjon 3 vil blant annet bli brukt i forbindelse med smittesporing.

Må avtale tid på forhånd
Dette er ikke en drop-in-stasjon. Alle som kommer til teststasjon 3 må ha avtalt tid for testing på forhånd.

Parkeringsplassen til idrettsrådet er frigitt til parkering for de som skal teste seg i idrettshallen. De som skal teste seg oppfordres til å bli i bilen til det er deres tur, for å unngå kø på grunn av smittefaren.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?