Du er her: Hjem / Aktuelt / Sykle til jobben-aksjonen starter nå

Sykle til jobben-aksjonen starter nå

- All aktivitet teller, er mottoet til årets Sykle til jobben-aksjon, som varer fra 19. mai til 30. juni.

Innhold

  Sykle til jobben er en årlig kampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. Dette er en lavterskel, sosial, miljøvennlig, unik og morsom konkurranse. 

  Alle som bor eller jobber i Randaberg kommune deltar gratis.

  Her kan du melde deg på

  All aktivitet teller
  - Under kampanjen registrerer deltakerne all fysiske aktivitet. Og det er ikke bare sykling som teller. Padling, løping, svømming, klatring, fjellturer og styrketrening er andre eksempler på aktivitet som gir poeng, sier folkehelsekoordinator i Randaberg kommune, Anne Grødem, som oppfordrer folk i bygda til å melde seg på.

  - I disse koronatider er årets motto, "All aktivitet teller", mer aktuelt enn noen gang. Å delta i aksjonen er også mer viktig enn hvor mange kilometer du går eller sykler, sier hun.

  Du kan registrere aktiviteten både til og fra jobb, men også fysisk aktivitet på fritiden
  Du kan delta individuelt eller som et lag sammen med fire andre personer. Selv om du er pensjonist, eller av andre grunner ikke er i jobb, kan du også delta. 

  Oppfordrer alle til å fylle opp lagene
  På åpningsdagen for aksjonen, tirsdag 19. mai, var det påmeldt totalt 49 deltakere. 42 av disse er ansatt i Randaberg kommune, mens 7 er ansatt i andre bedrifter i Randaberg. 

  - Dette er i minste laget, sier Anne Grødem. - To bedrifter i kommunen har meldt på lag, Cameron Norge og Randaberg Group, i tillegg til de 42 ansatte fra kommunen. Jeg oppfordrer alle til å melde seg på og til å fylle opp lagene rundt om. Og husk at du kan melde deg på under hele kampanjeperioden. 

  Premier
  - I tillegg til premiene som Sykle til jobben-aksjonen sentralt deler ut til registrerte deltakere og aktivitet, deler vi i Randaberg kommune også ut premier, hver eneste uke gjennom kampanjeperioden, avslutter Anne Grødem.

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?