Ordfører Jarle Bø og kommunedirektør Anne Berit Berge Ims

Sommerhilsen

Av: Kommunikasjon
Publisert: 23.06.2023
Her kommer en sommerhilsen fra vår ordfører Jarle Bø og kommunedirektør Anne Berit Berge Ims.

​​​​​​​Jarle og jeg kjenner feriefølelsen strømmer på, her vi sitter på kommunehuset siste dag før ferien og prøver å få unna de siste gjøremålene. Vi gleder oss til sommerpause etter en travel vinter og vår.

Jarle som er en driftig ordfører, må også passe på gulrøttene og sauene i sommer - mens jeg gleder meg til å se rosene og georginene blomstre i hagen på Ims. Sommerferie er som et barndomsminne med bare sol, is og jordbær. Det var liksom ikke regn i feriene før i tiden, men det er vel egenskapen å huske det som bare er kjekt.

Vi unner deg denne mimrende opptakten til ferien, og enda mer unner vi deg selve ferien. Lov oss at du prøver å slippe deg skikkelig nedpå. Unn deg å gjøre ingenting. Unn deg å slappe av og kose deg med familie og venner. Og vær gjerne aktiv du som liker å være ferieaktiv. Poenget er, pass på å få gjort noe annet og hyggelig og godt i ferien.

Vi lever hektiske, arbeidsomme og effektive liv. Nå skal vi skru om på takten slik at ferien blir den sommeren vi lader batteriene og trekker pusten godt inn.  Så vet vi det er noen av dere som må jobbe nå i ferien. Takk til dere som er på jobb når andre har ferie.

Et barndomsminne var å tre markjordbær på strå. Randaberg kommune er som et perlekjede. Hvis vi mangler en perle i kjede så mangler vi helheten. Finn derfor et strå å tre på jordbær eller blåbær og lag ditt eget perlekjede eller sommerminne😊

God sommer alle sammen fra Jarle og Anne Berit

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?