Bilde: Randaberg kommunehus en snødekket desemberdag i 2022.

Slipp frem brøyte- og strømannskapet

Av: Kommunikasjon
Publisert: 29.11.2023
Vinteren er rundt døren, det merkes både på gradestokken og på veiføret. Vi er derfor avhengig av at brøyte- og strømannskapet kommer seg frem på veier og i byggefelt for å vedlikeholde veiene.

Parker slik at større biler kan passere
Når det er glatt og fare for frost er alt tilgjengelig mannskap ute og jobber. Brøytemannskapet skal frem og det er i flere gater problemer med at blant annet personbiler står parkert slik at en får problemer med å komme forbi. Tilhengere og annet skal lagres på egen tomt og ikke i vegbanen. 

Om biler hindrer brøytemannskapet å komme forbi, vil det ikke bli brøytet/saltet i de gatene. Ta hensyn til brøyte- og strømannskapet når du parkerer. 

Strøsand
Randaberg kommune har plassert ut strøsandkasser som innbyggere kan bruke. Vi fyller på sand ved jevne mellomrom, men om du finner tom strøsandkasse, setter vi pris på tilbakemelding her: Meld feil

Kommunal- eller fylkesvei
Randaberg kommune har ansvaret for strøing og brøyting på kommunale veier. 

Fylkesveier og riksveier er det fylkeskommunen og Statens vegvesen som har ansvaret for. Er det feil og mangler her, kan du ringe 175. I kartet på Meld feil siden kan du sjekke om det er en kommunal vei eller fylkesvei.

Les mer om vinterberedskap i Randaberg her.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?