Informasjon om skoletilbudet fra 27. april

Mandag 27. april åpner skolene for 1.-4. trinn.

Innhold

  Alle skolene holder åpent fra 1. skoletime og frem til skolefritidsordningen slutter kl. 16. Se skolens hjemmeside for detaljer om når og hvor elevene møter på skolen og hvilke regler som gjelder for skoledagene fremover. 

  - Vi gleder oss til å møte elevene igjen
  - Det blir en annerledes skoledag, med nye grupper og nye rutiner både inne og ute. Vi gleder oss til å møte elevene igjen og kunne fortsette den gode undervisningen, etter mange uker med fjernundervisning hjemme, sier Odin Hetland Nøsen, rådgiver i Oppvekst.

  Ikke morgentilbud i skolefritidsordningen
  Det vil ikke være noe tilbud om morgen-SFO fra og med mandag 27. april. 
  Foresatte med samfunnskritiske funksjoner, og som har behov for morgen-SFO eller et utvidet skolefritidstilbud, kan ta kontakt med skolene direkte. - Skolefritidsordningen vil i perioden framover ikke servere mat. Vi oppfordrer derfor foresatte til å sende med barna en god matpakke som de kan spise i fritidsordningen, i tillegg til den vanlige matpakken, sier Odin Nøsen.

  Foreldrebetaling for SFO
  I og med at skolefritidsordningen åpner mandag, vil kommunen også sende ut faktura for perioden fra og med 27. april. På den neste fakturaen vil dagene i mars uten et SFO-tilbud trekkes fra. Og siden det heller ikke serveres mat i SFO-ordningen, vil også kostutgiften trekkes fra på fakturaen.

  Elever som ikke starter i skolen
  Foresatte som sammen med fastlegen har kommet frem til at barnet ikke bør gå på skole og SFO, sender søknad til den enkelte skole om å få slippe å betale for skolefritidsordningen. Søknaden må inneholde en erklæring fra fastlegen om at barnet ikke bør gå på skolen i den aktuelle perioden det søkes for.

  Syke barn skal være hjemme
  - Vi minner om at barn ikke skal komme på skolen selv ved enkle tegn på sykdom, men vente til at barnet har vært symptomfri et helt døgn. Det er viktig å understreke at det kun er friske barn og ansatte som skal være på skolen, avslutter Odin Nøsen.

  Fjernundervisning 
  5.-10. trinn fortsetter med fjernundervisning hjemme.

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?