Du er her: Hjem / Aktuelt / Hovedopptaket i barnehagene er ferdig

Hovedopptaket i barnehagene er ferdig

Av: Kommunikasjon
Publisert: 29.03.2022
Torsdag 31. mars går det ut brev med tilbud om barnehageplass til alle som ønsket oppstart høsten 2022, og som har lovfestet rett på en plass i hovedopptaket.

Alle som har søkt innen fristen og har en lovfestet rett på barnehageplass, får barnehagetilbud fra høsten. I Randaberg gjelder dette 135 barn, som i dag ikke har barnehageplass, og 16 barn som ønsker å bytte barnehage.

— De aller fleste har fått ett av sine valg innfridd. Dersom noen ikke er fornøyd med tilbudet de har fått, anbefaler vi at de likevel takker ja til plassen, og står på venteliste på et valg høyere oppe på listen, sier Åse Nilsen Harestad, rådgiver i Oppvekst.

— Det kan bli bytter eller oppsigelser til våren som kan frigjøre noen barnehageplasser. Men dersom foreldre takker nei til tilbudet nå, kan de risikere å stå uten plass til høsten, sier Åse Nilsen Harestad. 

Fortsatt er det ledige barnehageplasser etter tildelingen i hovedopptaket. Etter påske går derfor barnehagene i gang med fortløpende opptak på de ledige plassene.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?