Kommunedirektør Anne Berit Berge Ims ledet frokostmøtet for 80 næringslivsledere i Randaberg.

Frokostmøte og feiring for næringslivet i Randaberg

Av: Kommunikasjon
Publisert: 28.03.2023
Randaberg kommune inviterte tirsdag morgen til frokostmøte og feiring av Randaberg Landsbyforening, årets bedrift i Randaberg i 2022.

Frokostmøtet var lagt til nystartede Drivhuset Restaurant i sentrum. Anne Berit Berge Ims, kommunedirektør i Randaberg kommune, ønsket de cirka 80 deltakerne velkommen, — til den gode drøsen, påfyll og nettverksbygging. 

Her kan du se film fra frokostmøtet tirsdag morgen:

Årets bedrift 2022: Randaberg landsbyforening AS
Landsbyforeningen og leder Svein Sørnes mottok 1. januar prisen som Årets bedrift 2022, under ordførerens nyttårsmottakelse i Varen kulturscene. I sin tale til prisvinneren den gang, sa ordfører Jarle Bø blant annet dette:

— I år går årets bedrift til et litt annerledes selskap. Denne bedriften har ikke som mål å tjene mest mulig penger, den har heller ikke som mål å produsere mest mulig produkter eller selge mest mulig varer. Bedriften har svært få ansatte, men får til det utroligste. Randaberg Landsbyforenig AS har på utmerket vis bidratt til sentrumsliv, økt handel og arrangementer i Randaberg. Til å lede dette arbeidet er vi så heldige i denne grønne landsbyen å ha Svein Sørnes, også kalt landsbygeneral, som gjør så mye for så mange. 

Tirsdag morgen fortalte Svein Sørnes fra oppstarten av selskapet i november 2014, og om reisen fram til i dag. 

I tillegg til feiring av prisvinneren, fikk næringslivslederne vite nytt om Rogfast-prosjektet fra prosjektleder Oddvar Kaarmo, og Audun Ellingsen fortalte om alt det spennende som skjer i Drivhuset, i det tidligere Bunnpris-bygget i Randaberg sentrum.

Bildet: Svein Sørnes forteller historien til Randaberg Landsbyforening AS.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?