Renovasjonsbilen har problemer med å komme seg frem til alle avfallsbeholderne på rutene, dersom din beholder ikke er tømt la den stå fremme ut uka.

Er ikke avfallet ditt tømt?

Av: Kommunikasjon
Publisert: 12.02.2024
Renovasjonsbilen har problemer med å komme seg frem til alle avfallsbeholderne på ruten, dersom din beholder ikke er tømt, la den stå fremme ut uka.

Glatte veier, la avfallsbeholderen stå
Vi setter sikkerheten først. Renovatørene er ute fra tidlig morgen, og på dager det snør, får ikke brøytemannskapene vært alle steder samtidig. Noen gater er glatte, i andre møter de feilparkerte biler eller det er  høye brøytekanter som gjør at de ikke kommer frem. Dersom din beholder ikke er tømt, la den stå, renovatørene vil prøve å få tømt dem i løpet av uka.

Hva kan du gjøre som beboer?
Inne på din egen eiendom er du ansvarlig for å brøyte og eventuelt strø på vinterstid. Har du eiendom ut mot offentlig sted/vei/fortau skal også dette brøytes. Du kan også hjelpe renovatørene med ved å koste snø av lokkene. Vi strekker oss så langt som mulig for å få hentet avfallet, men dersom renovatørene vurderer veien for glatt eller uframkommelig, må de la sikkerheten gå først.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?