Naimi Eriksson (12) med bronsemedaljen hun fikk under norgesmesterskapet i scooting i september i fjor. Scooting er en ekstremsport som innebærer å bruke sparkesykler for å utføre triks. (Foto: Janne Eriksson).

Naimi blant landets beste sparkesykkel-triksere

Av: Kommunikasjon
Publisert: 27.01.2023
Naimi Eriksson (12) fra Randaberg har fått bronsemedalje i triksing med sparkesykkel. Nå er hun hedret av Randaberg kommune.

Bronsemedaljen fikk hun under norgesmesterskapet i scooting (eller sparkesykkel-triksing) i september. I tillegg deltok hun på Nordic Scoot championship i desember, som er en konkurranse for hele Skandinavia, der hun fikk femteplass.

Naimi er bare 12 år gammel, og er aktiv utøver i scooting i Sola Skateklubb. Hun begynte med denne idretten i mai i fjor, og på kort tid har hun fått meget gode resultater.

I januar i år fikk Naimi heder fra Randaberg kommune, både gavekort og pin. 

— Hvert år i januar hedrer Randaberg kommune utøvere som har tatt medaljer i norgesmesterskap. Først i etterkant av årets mottakelse fikk vi informasjon om NM-bronsen til Naimi. Vi gratulerer henne med innsatsen, og ønsker henne lykke til videre, sier Ingunn Moa. 

Bildet: Naimi Erikkson i svevet, fotografert av mor Janne Eriksson. 

Bildet: Naimi Erikkson i svevet, fotografert av mor Janne Eriksson.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?