372 vaksinedoser satt i Randaberg denne uken

Publisert: 14.05.2021
Onsdag 12. mai fikk 234 innbyggere vaksine i Randaberghallen. I tillegg har fastlegene satt 138 vaksinedoser den siste uken.

I Randaberg er det nå kun noen få personer igjen å vaksinere i prioriteringsgruppe 4. Allerede onsdag i denne uken startet vaksinering i gruppe 5. 

Her kan du lese mer om de ulike prioriteringsgruppene (FHI).

Neste runde med sentralvaksinering er onsdag 19. mai. 

De to neste ukene mottar Randaberg få vaksinedoser, kun nok til å sette dose 2. Dette betyr at det ikke blir åpnet opp for nye grupper for vaksinering før tidligst i den første uken i juni.

- Vi vet ikke enda hvor mange doser vi får i uke 21, fra og med 24. mai og fremover. Men vi har fått vite at vi skal bli kompensert for gjestelistepasienter som er vaksinert i Randaberg. Dette blir vi trolig kompensert for i begynnelsen av juni, siden vi allerede ligger noe bak Stavanger, Sola og Sandnes, opplyser vaksinekoordinatorene Inger Elin Myhre og Siw Diane Myhre Johanson i Randaberg kommune.

- Dersom det blir noen restdoser igjen i uke 20 og 21, følger vi prioriteringsrekkefølgen. Vi kontakter de som står som prioritert. Utover dette har vi ingen venteliste, sier de to.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?