Du er her: Hjem / Kjøkken og kafè

Kjøkken og kafé

Informasjon om kjøkken og kafeen på Vardheim, Torvmyrveien 4.

Innhold

    Kontaktinformasjon

    Besøksadresse: Torvmyrveien 4
    Postadresse: Postboks 40, 4096 Randaberg
    Telefon: 404 11 682
    E-post: elin.grude@randaberg.kommune.no
    Kontaktperson: Elin Grude, kjøkkensjef

    Åpningstid kafeen

    Åpningstider for kafeen på Vardheim:

    • Torsdag, kl. 11.30-13.30
    • Lørdag, kl. 11.30-13.30  

    Kjøkkenet

    Kjøkkenet har ansvar for mat i institusjon, bofellesskap og middag til hjemmeboende.  

    Meny fra kjøkkenet

    Uke 2 (06.-12.01)
    Fredag: Plukkfisk med baconfett. Sagopudding med rød saus.
    Lørdag: Risengrøt. Frukt.
    Søndag: Svinesteik med saus, potet og surkål. Tilslørte bondepiker.

    Uke 3 (13.-19.01)
    Mandag: Kokt torsk med fett, potet og gulrotstuing. Aprikossuppe.
    Tirsdag: Gryterett med potetstappe. Sjokoladepudding med vaniljesaus.
    Onsdag: Ovnsbakt laks med saus, potet og agurksalat. Dagens suppe.
    Torsdag: Kjøttboller med saus, potet og grønnsaker. Skogsbærmousse med vaniljesaus.
    Fredag: Fiskegrateng med potet og grønnsaker. Sviskegrøt med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frisk frukt.
    Søndag: Kjøttkake med saus, potet og ertestuing. Riskrem med rød saus. 

    Uke 4 (20.-26.01)
    Mandag: Stekt Sei med løk, fett, potet og grønnsaker. Havresuppe.
    Tirsdag: Lapskaus. Gele med vaniljesaus.
    Onsdag: Fisk i form. Dagens suppe.
    Torsdag: Komle med kjøtt, pølse, kålrotstappe og fett. Yoghurt.
    Fredag: Fiskeboller i hvit saus, potet og gulrot. Kompott med fløte.
    Lørdag: Ertesuppe. Frisk frukt.
    Søndag: Lammefrikase. Karamellpudding.

    Uke 5 (27.01-02.02)
    Mandag: Dampet torsk med potet, gulrotstuing og fett. Aprikossuppe.
    Tirsdag: Gulasj med potetstappe. Mandelpudding med rød saus.
    Onsdag: Fiskekaker i brun saus med potet og kålstuning. Dagens suppe.
    Torsdag: Snitsel med saus, potet og grønnsaker. Sjokolademousse med vaniljesaus.
    Fredag: Plukkfisk med baconfett. Sviskegrøt med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frisk frukt.
    Søndag: Kjøttkake med brun saus, potet og ertestuing. Fromasj.

    Uke 6 (03.-09.02)
    Mandag: Tørrfisk med potet, gulrot og baconfett. Havresuppe.
    Tirsdag: Kyllingfrikase. Sjokoladepudding med vaniljesaus.
    Onsdag: Fiskegrateng med potet, gulrot og fett. Dagens suppe.
    Torsdag: Komle med salt kjøtt, pølse, kålrabistappe og fett. Yoghurt.
    Fredag: Fiskepudding med hvit saus, potet og grønnsaker. Kompott med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frisk frukt.
    Søndag: Oksesteik med brun saus, potet og grønnsaker. Riskrem med rød saus.

    Uke 7 (10.-19.02)
    Mandag: Dampet Lange med fett, potet og gulrotstuing. Aprikossuppe.
    Tirsdag: Lapskaus. Gele med vaniljesaus.
    Onsdag: Fiskeboller i hvit saus med potet og gulrot. Dagens suppe.
    Torsdag: Hakkebøff med saus, potet og grønnsaker. Hermetisk frukt.
    Fredag: Fisk i form. Sviskegrøt med fløte.
    Lørdag: Ertesuppe. Frisk frukt.
    Søndag: Kjøttkake i brun saus med potet og ertestuing. Tilslørte bondepiker.

    Uke 8 (17.-23.02)
    Mandag: Røkt torsk med potet, gulrotstuing og fett. Havresuppe.
    Tirsdag: Gryterett med potetstappe. Mandelpudding med rød saus.
    Onsdag: Fiskekaker med brun saus, potet og kålstuning. Dagens suppe.
    Torsdag: Komle med kjøtt, pølse, kålrotstappe og fett. Yoghurt.
    Fredag: Plukkfisk med baconfett. Sagopudding med rød saus.
    Lørdag: Risengrøt. Frukt.
    Søndag: Svinesteik med saus, potet og surkål. Iskake.

    Uke 9 (24.02-01.03)
    Mandag: Kokt torsk med fett, potet og gulrotstuing. Aprikossuppe.
    Tirsdag: Kyllinggryte. Sjokoladepudding med vaniljesaus.
    Onsdag: Fiskegrateng med potet, gulrot og fett. Dagens suppe.
    Torsdag: Kjøttboller med saus, potet og grønnsaker. Skogsbærmousse med vaniljesaus.
    Fredag: Ovnsbakt laks med saus, potet og agurksalat. Sviskegrøt med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frisk frukt.
    Søndag: Kjøttkake med saus, potet og ertestuing. Fromasj.

    Priser

    Kjøkkenet på Vardheim (2020) 
    TjenestePrisKommentar
    Middag 105 Kroner per normal porsjon, med suppe eller dessert.
    Matabonnement (frokost, middag, kaffe og kveldsmat) 4.601 Kroner per måned. Bofellesskap.
    Frokost og middag 134 Kroner per dag. Dagsenteret.
    Lunsj og kaffemat  57 Kroner per dag. Dagsenteret - Inn på Tunet.

    Selskapsmat - catering/hentemat

    Matmerking

    På grunn av nye regler om matmerking fra Mattilsynet, opplyser vi her om hva maten inneholder.

    Fant du det du lette etter?

    Takk for din tilbakemelding

    Hva forsøkte du å finne?