Du er her: Hjem / Kjøkken og kafè

Kjøkken og kafé

Informasjon om kjøkken og kafeen på Vardheim, Torvmyrveien 4.

Innhold

    Kontaktinformasjon

    Besøksadresse: Torvmyrveien 4
    Postadresse: Postboks 40, 4096 Randaberg
    Telefon: 404 11 682
    E-post: elin.grude@randaberg.kommune.no
    Kontaktperson: Elin Grude, kjøkkensjef

    Åpningstid kafeen

    Åpningstider for kafeen på Vardheim:

    • Torsdag, kl. 11.30-13.30
    • Lørdag, kl. 11.30-13.30  

    Kjøkkenet

    Kjøkkenet har ansvar for mat i institusjon, bofellesskap og middag til hjemmeboende.  

    Meny fra kjøkkenet

    Uke 26 (24.-30.06)
    Onsdag: Stekt fiskepudding med saus, potet og grønnsaker. Dagens suppe.
    Torsdag: Komle med kjøtt, pølse, kålrotstappe og fett. Yoghurt.
    Fredag: Fiskegrateng med potet, gulrot og fett. Sagopudding med rød saus.
    Lørdag: Risengrøt. Frisk frukt
    Søndag: Oksesteik med brun saus, potet og surkål. Karamellpudding.

    Uke 27 (01.-07.07)
    Mandag: Kokt torsk med potet, gulrotstuing og fett. Aprikossuppe.
    Tirsdag: Kyllingfrikase med potet. Mandelpudding med rød saus.
    Onsdag: Fiskekaker med brun saus, potet og kålstuing. Dagens suppe.
    Torsdag: Sommerkotelett med saus, potet og grønnsaker. Sjokolademousse med vaniljesaus.
    Fredag: Bacalao. Sviskegrøt med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frukt.
    Søndag: Kjøttkake med brun saus, potet og ertestuing. Fromasj.

    Uke 28 (08.-14.07)
    Mandag: Fiskerulade med potet og grønnsaker. Havresuppe.
    Tirsdag: Gulasj med potetstappe. Sjokoladepudding med vaniljesaus.
    Onsdag: Fiskeboller med hvit saus, potet og gulrot. Dagens suppe.
    Torsdag: Hakkebøff med saus, potet og grønnsaker. Yoghurt.
    Fredag: Ovnsbakt laks med saus, potet og agurksalat. Bærkompott med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frisk frukt
    Søndag: Svinesteik med brun saus, potet og grønnsaker. Iskake.

    Uke 29 (15.-21.07)
    Mandag: Torsk med fett, potet og gulrotstuing. Aprikossuppe.
    Tirsdag: Lapskaus. Gele med vaniljesaus.
    Onsdag: Plukkfisk med baconfett. Dagens suppe.
    Torsdag: Snitsel med saus, potet og grønnsaker. Hermetisk frukt.
    Fredag: Pølse med potetstappe. Sviskegrøt med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frisk frukt
    Søndag: Kjøttkake i brun saus med potet og ertestuing. Tilslørte bondepiker.

    Uke 30 (22.-28.07)
    Mandag: Røkt torsk med potet, gulrotstuing og fett. Havresuppe.
    Tirsdag: Kyllinggryte med potet. Mandelpudding med rød saus.
    Onsdag: Fisk i form. Dagens suppe.
    Torsdag: Kjøttboller med lys saus, potet og grønnsaker. Yoghurt.
    Fredag: Fiskepudding med hvit saus, potet og gulrot. Kompott med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frukt.
    Søndag: Lammesteik med saus, potet og grønnsaker. Fromasj.

    Uke 31 (29.07-04.08)
    Mandag: Kokt torsk med fett, potet og gulrotstuing. Aprikossuppe.
    Tirsdag: Gryterett med potetstappe. Sjokoladepudding med vaniljesaus.
    Onsdag: Ovnsbakt laks med saus, potet og agurksalat. Dagens suppe.
    Torsdag: Kyllinglår med saus, potet og grønnsaker. Skogsbærmousse med vaniljesaus.
    Fredag: Panert fisk med saus, potet og grønnsaker. Sviskegrøt med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frisk frukt
    Søndag: Kjøttkake med saus, potet og ertestuing. Is.

    Priser

    Kjøkkenet på Vardheim (2019) 
    TjenestePrisKommentar
    Middag 102 Kroner per normal porsjon, med suppe eller dessert.
    Matabonnement (frokost, middag, kaffe og kveldsmat) 4.462 Kroner per måned. Bofellesskap.
    Frokost og middag 130 Kroner per dag. Dagsenteret.
    Lunsj og kaffemat  55 Kroner per dag. Dagsenteret - Inn på Tunet.

    Selskapsmat - catering/hentemat

    Matmerking

    På grunn av nye regler om matmerking fra Mattilsynet, opplyser vi her om hva maten inneholder.

    Fant du det du lette etter?

    Takk for din tilbakemelding

    Hva forsøkte du å finne?