Du er her: Hjem / Kjøkken og kafè

Kjøkken og kafé

Informasjon om kjøkken og kafeen på Vardheim, Torvmyrveien 4.

Innhold

    Kontaktinformasjon

    Besøksadresse: Torvmyrveien 4
    Postadresse: Postboks 40, 4096 Randaberg
    Telefon: 404 11 682
    E-post: elin.grude@randaberg.kommune.no
    Kontaktperson: Elin Grude, kjøkkensjef

    Åpningstid kafeen

    Åpningstider for kafeen på Vardheim:

    • Torsdag, kl. 11.30-13.30
    • Lørdag, kl. 11.30-13.30  

    Kjøkkenet

    Kjøkkenet har ansvar for mat i institusjon, bofellesskap og middag til hjemmeboende.  

    Meny fra kjøkkenet

    Uke 43 (21.-27.10)
    Onsdag: Ovnsbakt laks med saus, potet og agurksalat. Dagens suppe.
    Torsdag: Kjøttboller med saus, potet og grønnsaker. Skogsbærmousse med vaniljesaus.
    Fredag: Fiskegrateng med potet og grønnsaker. Sviskegrøt med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frisk frukt
    Søndag: Kjøttkake med saus, potet og ertestuing. Riskrem med rød saus.

    Uke 44 (28.10-03.11)
    Mandag: Stekt Sei med løk, fett, potet og grønnsaker. Havresuppe.
    Tirsdag: Lapskaus. Gele med vaniljesaus.
    Onsdag: Stekt fiskepudding med saus, potet og grønnsaker. Dagens suppe.
    Torsdag: Komle med kjøtt, pølse, kålrotstappe og fett. Yoghurt.
    Fredag: Fisk i form. Kompott med fløte.
    Lørdag: Ertersuppe. Frisk frukt
    Søndag: Oksesteik med brun saus, potet og grønnsaker. Karamellpudding.

    Uke 45 (04.-10.11)
    Mandag: Kokt torsk med potet, gulrotstuing og fett. Aprikossuppe.
    Tirsdag: Får i kål. Mandelpudding med rød saus.
    Onsdag: Fiskekaker med brun saus, potet og kålstuing. Dagens suppe.
    Torsdag: Snitsel med saus, potet og grønnsaker. Sjokolademousse med vaniljesaus.
    Fredag: Plukkfisk med baconfett. Sviskegrøt med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frukt.
    Søndag: Kjøttkake med brun saus, potet og ertestuing. Fromasj.

    Uke 46 (11.-17.11)
    Mandag: Fiskerulade med potet og grønnsaker. Havresuppe.
    Tirsdag: Finnbiffgryte med potetstappe. Sjokoladepudding med vaniljesaus.
    Onsdag: Tørrfisk med baconfett, ertestuing og potet. Dagens suppe.
    Torsdag: Komle med kjøtt, pølse, kålrotstappe og fett. Yoghurt.
    Fredag: Ovnsbakt laks med saus, potet og agurksalat. Semulegrøt med rød saus.
    Lørdag: Risengrøt. Frisk frukt
    Søndag: Svinesteik med brun saus, potet og grønnsaker. Is.

    Uke 47 (18.-24.11)
    Mandag: Torsk med fett, potet og gulrotstuing. Aprikossuppe.
    Tirsdag: Lapskaus. Gele med vaniljesaus.
    Onsdag: Fiskeboller i hvit saus med potet og gulrot. Dagens suppe.
    Torsdag: Hakkebøff med saus, potet og grønnsaker. Hermetisk frukt.
    Fredag: Fisk i form. Sviskegrøt med fløte.
    Lørdag: Ertesuppe. Frisk frukt
    Søndag: Kjøttkake i brun saus med potet og ertestuing. Tilslørte bondepiker.

    Uke 48 (25.11-01.12)
    Mandag: Røkt torsk med potet, gulrotstuing og fett. Havresuppe.
    Tirsdag: Kyllinggryte med potet. Mandelpudding med rød saus.
    Onsdag: Fiskekaker med brun saus, potet og kålstuing. Dagens suppe.
    Torsdag: Komle med kjøtt, pølse, kålrotstappe og fett. Yoghurt.
    Fredag: Plukkfisk med baconfett. Sagopudding med rød saus.
    Lørdag: Risengrøt. Frukt.
    Søndag: Ribbe med tilbehør. Fromasj.

    Uke 49 (02.-08.12)
    Mandag: Kokt torsk med fett, potet og gulrotstuing. Aprikossuppe.
    Tirsdag: Gryterett med potetstappe. Sjokoladepudding med vaniljesaus.
    Onsdag: Ovnsbakt laks med saus, potet og agurksalat. Dagens suppe.
    Torsdag: Kjøttboller med saus, potet og grønnsaker. Skogsbærmousse med vaniljesaus.
    Fredag: Fiskegrateng med potet og grønnsaker. Sviskegrøt med fløte.
    Lørdag: Risengrøt. Frisk frukt
    Søndag: Kjøttkake med saus, potet og ertestuing. Riskrem med rød saus.

     

    Priser

    Kjøkkenet på Vardheim (2019) 
    TjenestePrisKommentar
    Middag 102 Kroner per normal porsjon, med suppe eller dessert.
    Matabonnement (frokost, middag, kaffe og kveldsmat) 4.462 Kroner per måned. Bofellesskap.
    Frokost og middag 130 Kroner per dag. Dagsenteret.
    Lunsj og kaffemat  55 Kroner per dag. Dagsenteret - Inn på Tunet.

    Selskapsmat - catering/hentemat

    Matmerking

    På grunn av nye regler om matmerking fra Mattilsynet, opplyser vi her om hva maten inneholder.

    Fant du det du lette etter?

    Takk for din tilbakemelding

    Hva forsøkte du å finne?