Du er her: Hjem / Den digitale kommunen / Personvern

Personvern

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Randaberg kommune samler inn og bruker informasjon om brukere av kommunens nettsted og digitale publikumstjenester.

Innhold

    Ansvar

    Behandlingsansvarlig: Randaberg kommune
    Databehandler: Randaberg kommune og systemleverandører

    Randaberg kommune er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som blir gjort via nettstedet www.randaberg.kommune.no, samt tilhørende digitale publikumstjenester.

    Databehandleravtaler mellom Randaberg kommune og leverandørene regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles. Avtalene skal ivareta personopplysningsloven og sikre at praksis for behandling av personopplysninger er i tråd med Datatilsynets anbefalinger.

    Innsamling av webstatistikk

    Randaberg kommune benytter analyseverktøyene Google Analytics og Siteimprove for å samle inn opplysninger om besøkende på randaberg.kommune.no. Formålet er å utarbeide statistikk som vi bruker for å forbedre kvaliteten på nettstedet og i de digitale tjenestene våre.

    Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er:

    • Hvor mange som besøker ulike sider
    • Hvor lenge besøket varer
    • Hvilke nettsteder brukerne kommer fra
    • Hvilke nettlesere som benyttes

    Opplysningene anonymiseres, slik at vi ikke kan spore opplysningene tilbake til en enkelt bruker. Teknikkene som benyttes er IP-anonymisering i Google Analytics (fjerner de tre siste sifrene i IP-adressen) og IP-maskering i Siteimprove (fjerner hele IP-adressen).

    Informasjonskapsler (cookies)

    Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som www.randaberg.kommune.no. Randaberg kommune bruker ikke cookies til å generere statistikk (ut over webstatistikk-formål, se over). Vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

    Sikkert nettsted

    Randaberg kommune benytter HTTPS for å sikre våre nettløsninger mot hacking. HTTPS gjør at kommunikasjonen skjer sikkert mellom nettleseren i din datamaskin/mobile enhet og serveren som driver nettstedet.

    Elektroniske skjema og digitale tjenester

    Når du fyller ut digitale skjema eller benytter deg av innloggede tjenester vil dine personopplysninger (for eksempel, navn eller telefonummer) bli registrert av Randaberg kommune. Informasjonen som blir sendt inn vil bli behandlet som fortrolig, så sant du ikke har gitt samtykke til noe annet.

    Opplysningene vil være tilgjengelig for saksbehandler i Randaberg kommune, og benyttes til sakens opprinnelige formål. Avsluttede saker vil være tilgjengelig i kommunens sentrale arkiv.

    E-post til Randaberg kommune

    Vi lagrer opplysninger om deg når du sender oss e-post direkte. E-posthenvendelsen mottas av vårt postmottak som tar stilling til om den skal journalføres eller ikke. Dersom den skal det, overføres den til vårt arkivsystem. Dersom den ikke skal journalføres, sendes den videre til vår veiledningstjeneste slik at de kan ta kontakt med deg.

    Vi gjør deg oppmerksom på følgende:
    Henvendelser du sender direkte via e-post, sendes ikke kryptert. Vi oppfordrer deg derfor om ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

    Du kan abonnere på artikler fra Randaberg kommune

    Du kan abonnere på artikler eller annen informasjon på randaberg.kommune.no. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene lagres i en egen database.

    Opplysningene om deg brukes bare til å sende deg artiklene. Velger du å si opp abonnementet, slettes opplysningene om deg. 

    Fant du det du lette etter?

    Takk for din tilbakemelding

    Hva forsøkte du å finne?


    Helse og velferd
    /helse-og-velferd
    http://www.nrk.no/
    Hjemmesykepleie/hjemmehjelp
    http://www.nrk.no/
    Hjelpemidler
    http://www.nrk.no/
    Sykehjem
    Organisasjonen
    /globalassets/bilder/organisasjonskart/orgkart-helse-og-velferd_15-juni-2018_01.pdf
    _blank
    Organisasjonskart
    Barnevern
    /tjenestebeskrivelser/adopsjon-fra-utlandet/
    Adopsjon fra utlandet
    /innhold/helse-og-velferd/barnevern/
    Barneverntjenesten
    /tjenestebeskrivelser/besokshjem--a-vare-besokshjem/
    Besøkshjem – å være besøkshjem
    /tjenestebeskrivelser/fosterhjem--a-vare-fosterhjem/
    Fosterhjem – å være fosterhjem
    /tjenestebeskrivelser/melding-til-barneverntjenesten-bekymringsmelding/
    Melding til barneverntjenesten (bekymringsmelding)
    /tjenestebeskrivelser/omsorgsovertakelse-av-barnungdom/
    Omsorgsovertakelse av barn/ungdom
    Bolig og avlastning
    /tjenestebeskrivelser/avlastning-barn-og-unge/
    Avlastning barn og unge
    /innhold/helse-og-velferd/bolig-avlastning/
    Boliger og avlastningsinstitusjoner i Randaberg
    /tjenestebeskrivelser/dagtilbud/
    Dagtilbud
    /tjenestebeskrivelser/kommunal-bolig/
    Kommunal bolig
    /tjenestebeskrivelser/omsorgsbolig/
    Omsorgsbolig
    Friskliv
    /innhold/helse-og-velferd/frisklivssentralen/
    Frisklivssentralen i Randaberg
    Fysioterapi og ergoterapi
    /tjenestebeskrivelser/ergoterapi/
    Ergoterapi
    /tjenestebeskrivelser/fysioterapi/
    Fysioterapi
    Helsehjelp
    /tjenestebeskrivelser/legevakt/
    Legevakt
    /innhold/helse-og-velferd/helsehjelp/lindring/
    Lindrende behandling
    /tjenestebeskrivelser/psykiske-helsetjenester/
    Psykiske helsetjenester
    /innhold/helse-og-velferd/helsehjelp/rph/
    Rask psykisk helsehjelp
    /innhold/helse-og-velferd/velferdsteknologi/
    Velferdsteknologi
    /tjenestebeskrivelser/verge--trenger-du-verge/
    Verge – trenger du verge?
    Helsestasjonen
    /innhold/helse-og-velferd/helsestasjon-barn-ungdom/
    Helsestasjon for barn og ungdom
    /tjenestebeskrivelser/skolehelsetjeneste/
    Skolehelsetjeneste
    /tjenestebeskrivelser/svangerskapsomsorg/
    Svangerskapsomsorg
    /tjenestebeskrivelser/vaksiner/
    Vaksiner
    Hjelpemiddel
    /tjenestebeskrivelser/tekniske-hjelpemidler-ved-redusert-funksjonsevne--utlan/
    Tekniske hjelpemidler ved redusert funksjonsevne – utlån
    Hjemmetjenester
    /tjenestebeskrivelser/bpa---brukerstyrt-personlig-assistanse/
    BPA - Brukerstyrt personlig assistanse
    /tjenestebeskrivelser/hjemmehjelp/
    Hjemmehjelp
    /tjenestebeskrivelser/hjemmesykepleie/
    Hjemmesykepleie
    /innhold/helse-og-velferd/kjokken-og-kafe/
    Kjøkken og kafè
    /tjenestebeskrivelser/matombringing/
    Matombringing
    /tjenestebeskrivelser/omsorgsbolig/
    Omsorgsbolig
    /tjenestebeskrivelser/parkeringstillatelse-for-forflytningshemmede/
    Parkeringstillatelse for forflytningshemmede
    /tjenestebeskrivelser/tilrettelagt-transport-tt-kort/
    Tilrettelagt transport (TT-kort)
    /tjenestebeskrivelser/trygghetsalarm/
    Trygghetsalarm
    Individuell plan
    /tjenestebeskrivelser/individuell-plan-og-koordinator/
    Individuell plan og koordinator
    Serviceerklæringer
    /globalassets/dokument/serviceerklaringer/serviceerklaring_brukerstyrt-personlig-assistanse_.pdf
    Serviceerklæring brukerstyrt personlig assistanse (BPA)
    /globalassets/dokument/serviceerklaringer/serviceerklaring-ergo--og-fysioterapi.pdf
    Serviceerklæring ergo- og fysioterapi
    /globalassets/dokument/serviceerklaringer/serviceerklaring-hjemmesykepleie.pdf
    Serviceerklæring hjemmesykepleie
    /globalassets/dokument/serviceerklaringer/serviceerklaring-middagsombringing.pdf
    Serviceerklæring middagsombringing
    /globalassets/dokument/serviceerklaringer/serviceerklaring-opphold-institusjon.pdf
    Serviceerklæring opphold institusjon
    /globalassets/dokument/serviceerklaringer/serviceerklaring-praktisk-bistand.pdf
    Serviceerklæring praktisk bistand
    /globalassets/dokument/serviceerklaringer/serviceerklaring-trygghetsalarm.pdf
    Serviceerklæring trygghetsalarm
    Sosiale tjenester
    /tjenestebeskrivelser/boligtilskudd-/
    Boligtilskudd
    /tjenestebeskrivelser/bostotte/
    Bostøtte
    /tjenestebeskrivelser/helsetilbud-til-flyktninger-asylsokere-og-familiegjenforente/
    Helsetilbud til flyktninger, asylsøkere og familiegjenforente
    /tjenestebeskrivelser/introduksjonsprogram-for-nyankommet-utlending/
    Introduksjonsprogram for nyankommet utlending
    /tjenestebeskrivelser/krisesenter/
    Krisesenter
    /tjenestebeskrivelser/opplaring-i-norsk-og-samfunnskunnskap/
    Opplæring i norsk og samfunnskunnskap
    /tjenestebeskrivelser/rustiltak/
    Rustiltak
    /innhold/helse-og-velferd/sosiale-tjenester/lag-privatbudsjett/
    Slik lager du et privat budsjett
    /innhold/helse-og-velferd/sosiale-tjenester/sosiale-tjenester-i-nav/
    Sosiale tjenester i NAV
    /tjenestebeskrivelser/startlan-bolig/
    Startlån bolig
    /tjenestebeskrivelser/tolketjeneste-for-fremmedspraklige/
    Tolketjeneste for fremmedspråklige
    /tjenestebeskrivelser/okonomisk-radgivning/
    Økonomisk rådgivning
    /tjenestebeskrivelser/okonomisk-sosialhjelp/
    Økonomisk sosialhjelp
    Sykehjem og bofellesskap
    /innhold/helse-og-velferd/sykehjem-bofellesskap/
    Sykehjem og bofellesskap
    /tjenestebeskrivelser/avlastningsopphold-pa-sykehjem/
    Avlastningsopphold på sykehjem
    /tjenestebeskrivelser/sykehjem---korttidsopphold/
    Sykehjem - korttidsopphold
    /tjenestebeskrivelser/sykehjem---langtidsopphold/
    Sykehjem - langtidsopphold
    /tjenestebeskrivelser/oyeblikkelig-hjelp-dognopphold-ohd/
    Øyeblikkelig hjelp døgnopphold (ØHD)
    Teknisk og eiendom
    /teknisk-og-eiendom
    /innhold/teknisk-og-eiendom/byggesak/Skal-du-bygge/
    Skal du bygge?
    Skal du bygge?
    Brann og feiing
    /innhold/teknisk-og-eiendom/brann-og-feiing/
    Brann og feiing
    /tjenestebeskrivelser/feiing-og-tilsyn-med-fyringsanlegg/
    Feiing og tilsyn med fyringsanlegg
    Gravlunder og kirkegårder
    /innhold/teknisk-og-eiendom/gravlunder-og-kirkegarder/
    Gravlunder og kirkegårder
    /tjenestebeskrivelser/gravlegat-for-stell-av-gravsted/
    Gravlegat for stell av gravsted
    /tjenestebeskrivelser/gravlegging-og-kremasjon-gravferd/
    Gravlegging og kremasjon (gravferd)
    Kart
    /innhold/teknisk-og-eiendom/kart-pa-nett/
    Kart på nett
    Landbruk
    /tjenestebeskrivelser/driveplikt/
    Driveplikt
    /tjenestebeskrivelser/fellingstillatelse-hjortevilt/
    Fellingstillatelse
    /tjenestebeskrivelser/jegerprove-og-opplaringsjakt/
    Jegerprøve og opplæringsjakt
    /tjenestebeskrivelser/konsesjon-og-boplikt---landbrukseiendom/
    Konsesjon og boplikt - landbrukseiendom
    /tjenestebeskrivelser/landbruksvei--bygging/
    Landbruksvei – bygging
    /tjenestebeskrivelser/landbrukseiendom--deling-eller-endring/
    Landbrukseiendom – deling eller endring
    /tjenestebeskrivelser/vald-jaktomrade---godkjenning/
    Vald (jaktområde) - godkjenning
    Min eiendom
    https://eierinfo.no/ad65e97c-a835-4f90-b8ae-91ba903a9d6b
    Min eiendom
    /innhold/teknisk-og-eiendom/eiendomsskatten-min/
    Eiendomsskatt
    Park og grønt
    /innhold/teknisk-og-eiendom/park-gront/
    Park og grøntanlegg
    Renovasjon
    /innhold/teknisk-og-eiendom/renovasjon/
    Om renovasjon
    /globalassets/dokument/renovasjonen/tommekalender_2018.pdf
    _blank
    Tømmekalender 2018
    /tjenestebeskrivelser/byggavfall---kildesortering/
    Byggavfall - kildesortering
    /tjenestebeskrivelser/farlig-avfall/
    Farlig avfall
    Seksjonering, deling og oppmåling
    /tjenestebeskrivelser/eierseksjonering/
    Eierseksjonering
    /tjenestebeskrivelser/oppdeling-av-grunneiendom-ny-matrikkelenhet/
    Oppdeling av grunneiendom (ny matrikkelenhet)
    /tjenestebeskrivelser/oppmalingsforretning/
    Oppmålingsforretning
    Skal du bygge?
    /innhold/teknisk-og-eiendom/byggesak/Skal-du-bygge/
    Skal du bygge? Dette er reglene som gjelder
    Vann og avløp
    /innhold/teknisk-og-eiendom/vann-avlop/
    Vann og avløp
    /tjenestebeskrivelser/vannforsyning-og-drikkevann/
    Vannforsyning og drikkevann
    /tjenestebeskrivelser/utslippstillatelse-for-hus-hytter-og-mindre-virksomheter/
    Utslippstillatelse for hus, hytter og mindre virksomheter
    Vakttelefoner
    /innhold/teknisk-og-eiendom/vakttelefoner/
    Vakttelefoner
    Vei
    /innhold/teknisk-og-eiendom/vei/
    Vei
    /tjenestebeskrivelser/gravetillatelse-og-varsling-om-arbeid-pa-kommunal-vei-eller-grunn/
    Gravetillatelse og varsling om arbeid på kommunal vei eller grunn
    /tjenestebeskrivelser/parkeringstillatelse-for-forflytningshemmede/
    Parkeringstillatelse for forflytningshemmede
    /tjenestebeskrivelser/privat-avkjorsel-fra-offentlig-vei/
    Privat avkjørsel fra offentlig vei
    /tjenestebeskrivelser/skilt-og-reklame-langs-kommunal-vei/
    Skilt og reklame langs kommunal vei
    Barnehage og skole
    /barnehage-og-skole
    Organisasjonen
    /globalassets/bilder/organisasjonskart/orgkart-skole-og-barnehage_15-juni-2018.pdf
    _blank
    Organisasjonskart
    Barnehager
    https://randabergg2.ist-asp.com/NO01127-pub/login.htm
    Søk barnehageplass
    /innhold/barnehage-og-skole/barnehager-i-randaberg/
    Informasjon om barnehagetilbudet
    /skjema/barnehagesfo---soknad-om-redusert-foreldrebetalinggratis-kjernetid/
    Barnehage/SFO - søknad om redusert foreldrebetaling/gratis kjernetid
    /innhold/barnehage-og-skole/kommunal-kontantstotte/
    Kommunal kontantstøtte
    Kulturskole
    /innhold/barnehage-og-skole/randaberg-kulturskole/
    Randaberg kulturskole
    Skoler
    /innhold/barnehage-og-skole/Skoler-i-randaberg/
    Skoler i Randaberg
    /tjenestebeskrivelser/grunnskoleopplaring-for-voksne/
    Grunnskoleopplæring for voksne
    /tjenestebeskrivelser/karakterer---klage/
    Karakterer - klage
    /tjenestebeskrivelser/leirskoleopphold/
    Leirskoleopphold
    /tjenestebeskrivelser/permisjon-fra-grunnskolen/
    Permisjon fra grunnskolen
    /tjenestebeskrivelser/samarbeid-mellom-hjem-og-skole/
    Samarbeid mellom hjem og skole
    /tjenestebeskrivelser/skolefritidsordning-sfo/
    Skolefritidsordning (SFO)
    /tjenestebeskrivelser/skoleskyss/
    Skoleskyss
    /tjenestebeskrivelser/spesialundervisning-for-voksne-grunnskole-og-grunnleggende-ferdigheter/
    Spesialundervisning for voksne (grunnskole og grunnleggende ferdigheter)
    /tjenestebeskrivelser/spesialundervisning-i-grunnskolen/
    Spesialundervisning i grunnskolen
    /tjenestebeskrivelser/utsatt-skolestart/
    Utsatt skolestart
    PP-tjeneste
    /innhold/barnehage-og-skole/randaberg-interkommunale-pp-tjeneste/
    Randaberg Interkommunale PP-tjeneste
    Serviceerklæringer
    /globalassets/dokument/serviceerklaringer/randaberg-kulturskole.pdf
    Serviceerklæring Randaberg kulturskole
    Kultur og fritid
    /kultur-og-fritid
    Bibliotek
    http://randaberg-folkebibliotek.no/
    Randaberg folkebibliotek
    Fritidstilbud
    /tjenestebeskrivelser/stottepersonstottekontakt/
    Fritidskontakt (støttekontakt)
    /innhold/kultur-og-fritid/vistnestunet-museumsgard/ferieklubb/
    Ferieklubb - Vistnestunet
    /innhold/kultur-og-fritid/motorsenteret/
    Motorsenteret
    /innhold/kultur-og-fritid/musikkbingen/
    Musikkbingen
    /innhold/kultur-og-fritid/smajobbsentralen/
    Småjobbsentralen
    /innhold/kultur-og-fritid/tilrettelagt-fritidstilbud/
    Tilrettelagt fritidstilbud
    /innhold/kultur-og-fritid/u59/
    U59
    Lag og foreninger
    /lag-og-foreningsregister/
    Lag og foreningsregister
    Kulturscener
    https://www.randabergkulturscene.no/
    Varen - Randaberg kulturscene
    Kulturvern
    /innhold/kultur-og-fritid/vistnestunet-museumsgard/
    Vistnestunet museumsgård
    /innhold/kultur-og-fritid/tungenes-fyr/
    Tungenes fyr
    https://kulturminnesok.no/
    Kulturminner
    Idrett og idrettsanlegg
    http://randaberghallen.no/
    Randaberghallen - svømmehall
    https://randaberg-arena.com/
    Randaberg Arena - folkehall
    https://sandneshallen.no/
    Sandneshallen - folkehall
    https://sormarka-arena.com/
    Sørmarka Arena - folkehall
    /tjenestebeskrivelser/spillemidler-til-idrett--frilufts--og-narmiljoanlegg/
    Spillemidler til idrett-, frilufts- og nærmiljøanlegg
    Tilskudd og støtteordninger
    /tjenestebeskrivelser/kulturmidler/
    Kulturmidler
    /tjenestebeskrivelser/ledsagerbevis-for-person-med-nedsatt-funksjonsevne/
    Ledsagerbevis for person med nedsatt funksjonsevne
    Landsbyutvikling
    /landsbyutvikling
    Velkommen!
    /innhold/landsbyutvikling/ny-i-landsbyen/
    Ny i Den grønne landsbyen
    Welcome!
    /innhold/landsbyutvikling/welcome/
    Welcome to Randaberg
    Bevillinger
    /innhold/landsbyutvikling/bevilling/
    Bevilling
    Folkehelse
    /innhold/landsbyutvikling/om-folkehelse/
    Om folkehelse
    /innhold/landsbyutvikling/Friluftsaktiviteter/
    Aktiviteter i friluft
    /tjenestebeskrivelser/allemannsretten/
    Allemannsretten
    /innhold/landsbyutvikling/bysykler/
    Bysykler
    /globalassets/bilder/kart--teikningar/hjertestartere---oversikt/oversikt-kart-hjertestartere_juni-2018.jpg
    _blank
    Oversikt hjertestartere
    Kunngjøringer og høringer
    /innhold/gi-innspill/
    Gi dine innspill
    Miljø, energi og klima
    /innhold/landsbyutvikling/miljo-energi-klima/
    Miljø, energi og klima
    /tjenestebeskrivelser/radon--maling-og-tiltak/
    Radon – måling og tiltak
    /tjenestebeskrivelser/utslippstillatelse-for-hus-hytter-og-mindre-virksomheter/
    Utslippstillatelse for hus, hytter og mindre virksomheter
    Næring
    http://www.arealguiden.no/view/content/52
    _blank
    Arealguiden
    /innhold/landsbyutvikling/fyrverkeri/
    Fyrverkeri i Randaberg
    https://www.facebook.com/landsbyforeningen/
    _blank
    Randaberg Landsbyforening
    Planer og retningslinjer
    /innhold/landsbyutvikling/planer/
    Planer
    Politikk og administrasjon
    /politikk-og-administrasjon
    Beredskap
    /innhold/politikk-og-administrasjon/kriseledelsen-i-randaberg-kommune/
    Kriseledelsen i Randaberg kommune
    Borgerlig vigsel
    /innhold/politikk-og-administrasjon/borgerlig-vigsel/
    Gifte deg?
    Den digitale landsbyen
    /innhold/landsbyutvikling/digitale-valg/
    Digital innbygger
    /innhold/digital-kommune/copyright-informasjon/
    Copyright-informasjon
    /innhold/om-oss/designmanual/
    Designmanual
    /innhold/digital-kommune/gdpr/
    GDPR
    /tjenestebeskrivelser/innsynsrett--offentlige-dokumenter/
    Innsynsrett – offentlige dokumenter
    /tjenestebeskrivelser/innsynsrett--personopplysninger/
    Innsynsrett – personopplysninger
    /innhold/digital-kommune/personvern/
    Personvern
    /innhold/om-oss/retningslinjer-for-informasjon/
    Retningslinjer for informasjon
    /innhold/om-oss/retningslinjer-for-sosiale-medier/
    Retningslinjer for sosiale medier
    Etisk standard
    /innhold/politikk-og-administrasjon/etisk-standard/
    Etiske retningslinjer for ansatte
    Kommunalt eierskap
    /innhold/politikk-og-administrasjon/kommunalt-eierskap/
    Eierskap og eierskapsmeldinger
    Ledige stillinger
    /innhold/politikk-og-administrasjon/ledig-stilling/
    Ledige stillinger
    Politikk
    /innhold/politikk-og-administrasjon/politisk-ledelse/
    Politisk ledelse
    /globalassets/dokument/politikk/politisk-moteplan-alternativ-1_2018_pdf.pdf
    _blank
    Politisk møteplan 2018
    /motekalender-styrer-rad-og-utvalg/
    Politiske saksdokumenter
    /innhold/politikk-og-administrasjon/kontrollutvalget/
    _blank
    Kontrollutvalget
    /innhold/politikk-og-administrasjon/Andre-sru/
    Andre styrer, råd og utvalg
    /tjenestebeskrivelser/forliksrad/
    Forliksrådet
    Postliste
    /postliste/
    Postliste
    Rådmannen
    /innhold/politikk-og-administrasjon/radmannen/
    Rådmannen
    /innhold/politikk-og-administrasjon/radmannen/radmannens-ledergruppe/
    Rådmannens ledergruppe
    /globalassets/bilder/organisasjonskart/orgkartrk_14-juni-2018_pdf-interaktiv.pdf
    Organisasjonskart
    /innhold/kontaktinformasjon/
    Kontaktinformasjon
    Økonomi
    /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/betalingssatser-og-fakturering/
    Betalingssats og fakturering
    /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/budsjett/
    Budsjett og økonomiplaner
    /globalassets/dokument/regelverk-og-retningslinjer/reglement-finans--og-gjeldsforvaltningen.pdf
    _blank
    Finansforvaltningen
    /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/skatten-min/
    Skatten min
    /globalassets/dokument/budsjett/2018/bud2018_priser2018.pdf
    Priser
    /innhold/politikk-og-administrasjon/okonomi/regnskap/
    Årsmelding og årsregnskap