Du er her: Hjem / Aktuelt / Kartlegging av frivillige organisasjoner

Kartlegging av frivillige organisasjoner

Til lag og foreninger i Randaberg kommune.

Innhold

  Randaberg kommune, i samarbeid med Frivillighet Norge, gjennomfører i vår en kartlegging  av frivilligheten i kommunen. Formålet er å få grundig og oppdatert kjennskap, og oversikt, over det frivillige organisasjonslivet.

  Vi trenger hjelp til å oppdatere kontaktinformasjonen 
  I første omgang ber vi hver enkelt organisasjon om å oppdatere kontaktinformasjonen i lag- og foreningsregisteret, slik at spørreskjemaet fra kartleggingen kommer fram til riktig e-post-adresse.

  Frist for å sjekke kontaktinformasjonen er 15. mars 2019.

  Litt mer om spørreundersøkelsen

  Etter at kontaktinformasjonen er oppdatert, blir det sendt ut spørreskjema i forbindelse med kartleggingen. 

  Svarene som blir gitt i spørreskjemaet gir nyttig informasjon om foreningenes ønsker og behov. Og etterpå - sammen med dere - vil Randaberg kommune utarbeide en plan for frivillighet, som kan være med å klargjøre en politikk for frivilligheten i den grønne landsbyen. 

  Mer informasjon om dette kommer når vi sender ut spørreskjemaet.

  Har du spørsmål?

  Dersom du har spørsmål om hvordan du oppdaterer kontaktinformasjonen i foreningsregisteret, ta kontakt med Ove Sveinung Tennfjord, e-post: ove.tennfjord@randaberg.kommune.no, eller tlf. 916 49 814.

  Ved andre spørsmål om kartleggingsundersøkelsen, ta kontakt med Ingunn Moa, tlf. 906 99 983 / e-post: ingunn.moa@randaberg.kommune.no, eller Anne Grødem, tlf. 975 51 711 / anne.grodem@randaberg.kommune.no

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?