Du er her: Hjem / Aktuelt / Jubileumsbok for Randaberg

Jubileumsbok for Randaberg

Har du bilder eller gode historier fra Randaberg? Da vil Thor Geir Harestad ha det med i jubileumsboka som skal lages i forbindelse med 100-års jubileet i 2022.

Innhold

  - Boka skal inneholde både historiske glimt og skal se framover i tid. Jeg er derfor interessert i historier eller bilder som kan være med, sier Thor Geir Harestad, forfatter av jubileumsboka.   

  Randaberg ble utskilt fra Hetland 1. juli 1922, og feirer 100 år som egen kommune i 2022. 

  Er kommunen fortsatt bærekraftig?
  I jubileumsboka vil forfatteren presentere ildsjeler og de gode ambassadørene i kommunen.

  - Vi vet om mange som har fått det til, som har hjulpet til og har bidratt, og skal fortsatt bidra til å løfte Randaberg videre. Historie er historie, men hva kan og bør vi lære om for ettertiden, for årene som kommer etter 2022, spør Thor Geir Harestad. 

  - Jeg vil utfordre disse levedyktige og livskraftige miljøene ved å spørre de om kommunen fortsatt er bærekraftig. 

  Kom med tips!
  For å gi boka det lille ekstra, ber Thor Geir Harestad om tips fra folk. 

  - Jeg ønsker tips om interessante og gode historier, om bilder få har sett før, som ligger i skuffer og skap og i hodet på den enkelte, og kan være med på å markere Randaberg sin identitet som et selvstyrt lokalsamfunn. 

  Ta kontakt
  Dersom du har bilder eller historier liggende, som du mener hører hjemme i en jubileumsbok, kan du ta direkte kontakt med Thor Geir Harestad på telefon 475 01 614, eller via e-post: tho-g-h@online.no.

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?