Du er her: Hjem / Aktuelt / Christel Vølstad er ny barnevernsjef

Christel Vølstad er ny barnevernsjef

Christel Vølstad (39) er ansatt som ny leder for barneverntjenesten i Randaberg kommune. Hun starter i jobben i midten av mars.

Christel Vølstad er utdannet sosionom (2003), og har etter dette arbeidet i barneverntjenesten både i Stavanger og Sandnes kommune, i barne- og ungdomsinstitusjon, psykiatrisk senter og rusomsorgen.

Hun kommer nå fra stilling som seksjonsleder i undersøkelse og oppfølgning ved barneverntjenesten i Sandnes kommune.

Christel Vølstad gleder seg til å starte i Randaberg kommune.

- Jeg ser fram til å starte med det jeg har god grunn til å tro blir gode kollegaer, basert på tidligere omgang med ansatte i tjenesten. Jeg ser også frem til å jobbe mot et godt tverrfaglig og tverretatlig samarbeid, og til å bidra med å videreutvikle barneverntjenesten i samarbeid med de familier som har behov for våre tjenester og deres nettverk, sier Christel Vølstad.