Du er her: Hjem / Aktuelt / Velkommen til nytt barnehageår!

Velkommen til nytt barnehageår!

Randaberg kommune ønsker alle barn og foreldre hjertelig velkommen til det nye barnehageåret som starter onsdag 19. august.

NB: Barnehagene holder stengt mandag 17. og tirsdag 18. august på grunn av planleggingsdag for de ansatte.

- Koronapandemien pågår fremdeles, og driften skjer ut fra retningslinjer og anbefalinger fra nasjonale myndigheter, sier Åse Nilsen Harestad, rådgiver i Oppvekst. 

  • Til hjelp i smittevernarbeidet har Folkehelseinstituttet og Utdanningsdirektoratet laget egen veileder til barnehagene, som skal bidra til å begrense smitte.

Barnehagene har gult driftsnivå
Trafikklysene med grønt, gult og rødt nivå viser hvilke smitteverntiltak som gjelder for barnehagene for de ulike nivåene. Det er smittesituasjonen i Norge som avgjør hvilket nivå barnehagene skal følge.

- Barnehagene har hatt drift på gult nivå siden juni. Det er laget tilpassede rutiner for oppstart, og de ansatte gleder seg til å møte barn og foreldre i det nye barnehageåret, sier Åse Nilsen Harestad.

Hva gjør vi for å hindre smitte?

  • Ingen skal møte i barnehagen dersom de er syke.
  • God hygiene.
  • Redusert kontakt mellom personer.

- Barnehagene er avhengig av et fortsatt godt samarbeid med foreldrene, for å sikre at levering og henting foregår på en trygg og god måte, avslutter Åse Nilsen Harestad.

Når er barnehagen åpen?
Barnehagene i Randaberg har ordinære åpningstider på gult nivå. Du kan lese mer om barnehagene og åpningstidene her.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?