Du er her: Hjem / Aktuelt / Tømmeapp er klar til bruk

Tømmeapp er klar til bruk

Tømmeappen "Min renovasjon" er nå aktivert og klar til bruk.

Du laster selv ned appen, velger kommune og legger inn egen adresse som sted.

- Når du har lagt inn adresse, får du informasjon om tømmedager og hvilken type avfall som hentes på hvilke dager. I tillegg kan du sette varsler på mobilen din, for å få beskjed når det er på tide å sette fram dunken, opplyser Jorunn Bogevik, teknisk sjef i Randaberg kommune.

I appen vil gjenvinningsstasjoner og returpunkter vise i kart, men vær obs på at abonnenter som benytter nedgravd anlegg ikke får opp tømmerute.

Skjermdump "Min renovasjon":

Du kan sende meldinger via appen
    I appen kan du sende meldinger direkte til kommunen (se skjermdump under).

- Det er også mulig å legge ved bilde til meldingene. Av den grunn ber appen om tilgang til kamera på mobilen, sier Jorunn Bogevik.

Har appen mangler?
    Dersom det er mangler for din eiendom i appen, tar du kontakt med servicetorget. Ved feil og mangler ellers, benytter du meldingsfunksjonen i appen (skjermdump under).