Du er her: Hjem / Aktuelt / Redusert ferdsel på Randabergfjellet denne helgen

Redusert ferdsel på Randabergfjellet denne helgen

Publisert: 17.06.2021
Parkeringsplassene og turveien på Randabergfjellet holder delvis stengt fra torsdag 17. juni i forbindelse med konserter og løpefest.

Randabergfjellet LIVE arrangerer konserter både fredag 18. og lørdag 19. juni. I tillegg arrangerer Grødem Runners løpsfestene Randabergfjellet Opp og Randabergfjellet Rundt søndag 20. juni. 

Torsdag 17. juni startet riggingen for konsertene og familiedagen.

- På deler av fjellet mot nordøst skal det settes opp scener, bord og stoler. Vi stenger derfor av deler av fjellet, både parkeringsplassene og det nordøstlige løpet av turstien fra og med torsdag, sier Idar Kolnes Goa, leder i Teknisk drift i Randaberg kommune.

Han forteller at den grussatte parkeringsplassen ved Tungenesveien vil være åpen gjennom hele helgen. Den sørvestlige delen av turstien rundt fjellet vil også være åpen.

- Turstien og parkeringsplassene vil være farbar igjen fra og med tirsdag i neste uke, sier Idar Kolnes Goa.

Festivalen Randabergfjellet LIVE starter fredag 18. juni, med blant annet artistene SKAAR og Maria Mena, og fortsetter lørdag med Janove Ottesen. Søndag er det familiedag for store og små med Randabergfjellet Opp og Randabergfjellet Rundt

Bildet: Opp- og nedrigging av utstyr til konserter og familiedag, gjør at Randabergfjellet holder delvis stengt fra torsdag 17. til og med mandag 21. juni. 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?