Du er her: Hjem / Aktuelt / Randaberg kommune vil snakke med deg!

Randaberg kommune vil snakke med deg!

Randaberg kommune ber om innspill til hvordan vi kan nå ut med viktig informasjon.

Vi har derfor sendt ut en SMS til alle innbyggere med invitasjon til å delta i en enkel spørreundersøkelse. Undersøkelsen er åpen fram til 19. november.

Klikk her for å bli med i spørreundersøkelsen

- Er vi på rett vei?
Undersøkelsen vil blant annet ta for seg om du opplever at det er enkelt å få kontakt med kommunen din, hvordan du ønsker å motta informasjon og hvordan du kan kommunisere med oss.

- Randaberg kommune har de siste årene satset på flere digitale kanaler, med nye nettsider og aktiv bruk av sosiale medier. Vi ønsker nå å finne ut om vi er på rett vei, sier Tone M. Haugen, kommunalsjef Kommunikasjon og demokrati.

Håper mange deltar i spørreundersøkelsen
- Undersøkelsen inngår i arbeidet med vår nye kommunikasjonsstrategi. Vi håper at så mange som mulig vil delta i spørreundersøkelsen, som også blir lagt ut på hjemmesiden vår, på Facebook og på Twitter, avslutter Tone M. Haugen.

SMS-en som er sendt ut til innbyggerne ser slik ut:

Bildet: Kommunalsjef Tone M. Haugen ønsker å vite om Randaberg kommune er på rett vei når det gjelder å kommunisere med innbyggerne.