Du er her: Hjem / Aktuelt / Oppfølging av de ansatte

Oppfølging av de ansatte

Mandag ble ansatte som var direkte involvert i brannen på sykehjemmet, fulgt opp av helsepersonell, ledere og brannvesen.

Innhold

  - I dag har det vært oppfølging av personalet på sykehjemmet, både de som var i den akutte fasen og andre som kom til etterpå, opplyser Ann Kristin Schmidt Thomson, virksomhetsleder for Heldøgn i Randaberg kommune.

  Debrief
  De 4 ansatte som var på vakt da brannen startet, ble debriefet i egen lukket gruppe, sammen med sin leder, innsatsleder fra brannvesenet og bedriftshelsetjenesten.

  Parallelt var det debrief i en større gruppe, blant alle andre som var involvert, som kom til i løpet av natten og som sørget for å ivareta alle pasientene det første døgnet etter hendelsen. (Bildet under er hentet fra denne debriefen).

  Her deltok også ledere i kommunen, personalsjefen, kommuneoverlegen, ordfører og brannmannskap fra Rogaland brann og redning.

  - I etterkant av skal det være lav terskel for å ta kontakt med bedriftshelsetjenesten, for det kan komme mange reaksjoner etter en slik hendelse, og dette er vi forberedt på, sier Ann Kristin Schmidt Thomson.

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?