Du er her: Hjem / Aktuelt / Henting av juletre i uke 2

Henting av juletre i uke 2

Av: Kommunikasjon
Publisert: 09.01.2023
I uke 2 henter renovatørene juletrær. Trærne skal settes ved siden av bossbeholderen. Trærne bør være hele.

Juletreet setter du frem sammen med matavfallsdunken til vanlig tømmedag. De som har nedgravd avfallscontainer setter treet ved siden av den.

Poser for matavfall og ekstrasekker
Tømmekalender og poser til matavfall kan hentes gratis på Servicetorget eller biblioteket. Her kan du også kjøpe ekstrasekker for restavfall og hageavfall (fra og med juni blir det egen dunk for hageavfall). Sekkene leverer du samtidig med ordinær tømming av den aktuelle avfallstypen.

Vanskelig å huske hvilken dunk som tømmes når?
Bruk tømmeappen “Min renovasjon” (utviklet av Norkart) for å enklere følge med på når søppeldunkene skal tømmes. I appen kan du legge inn påminnelse om å sette ut dunken, melde om manglende tømming, bestille/bytte/endre dunk, og se hvor de ulike miljøstasjonene er plassert.

Last ned Min Renovasjon Android
Last ned Min Renovasjon iPhone
Last ned Min Renovasjon iPad

Her finner du tømmekalenderen for 2023.

Ny oppdatert versjon av “Min renovasjon”

Appen "Min renovasjon" er nylig kommet i en oppdatert versjon. Husk å oppgradere, slik at du fremdeles får varslinger.

I den oppdaterte versjonen får du:

• Nytt brukergrensesnitt (utseende).
  • Forbedring av varslingstjenesten og adressesøk.
  • Sorteringsinformasjon fra Sortere.no.