Småjobbsentral i uke 26, 27 og 28

Av: Marita R. Larsen
Publisert: 18.05.2022
Småjobbsentralen Randaberg formidler småjobber til ungdom i alderen 13-17 år og holder til i Landsbyhuset i sentrum. Nå søker de oppdrag for sommeren.

Har du oppdrag?

Ved å bruke Småjobbsentralen bidrar du til å gi ungdom nyttig arbeidserfaring og en meningsfull sommer. I sommerhalvåret ønsker Småjobbsentralen kontakt med privatpersoner og bedrifter som ønsker småjobber utført. Småjobbsentralen formidler oppdrag mellom ungdom og oppdragsgivere.

Arbeidet blir utført av ungdommer mellom 13 og 17 år, og minstelønnen er normalt 100 kroner per time som betales kontant fra oppdragsgiver til ungdommen. Oppdragsgiverne er arbeidsgivere og har ansvar for sikkerheten til de unge arbeidstakerne.

– Spør oss gjerne om råd rundt det enkelte oppdrag, sier Thomas Raustein som jobber i fritidsavdelingen og har ansvar for småjobbsentralen.

Småjobbsentralen er tilgjengelige på telefon og e-post for å ta imot jobber/arbeid i ukedagene mellom 29. juni t.o.m. 15. juli.

Meld inn via skjema under, send e-post eller ta ta kontakt på telefon. 

 

Ønsker du å jobbe?

For å melde deg på Småjobbsentralen som ungdom, må du registrere deg via registreringsskjema under og ha med deg et signert påmeldingsskjema med underskrift av foresatt. Uten tillatelse fra foresatte, kan vi ikke formidle arbeid.

Registrer deg her for å få oppdrag:

 

Les mer om småjobbsentralen på våre hjemmesider eller på deres egen facebookside.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?