Du er her: Hjem / Aktuelt / Gjenåpning av svømmehallen

Åpning av svømmehallen for publikumsbading

Publisert: 11.06.2020
Mandag 15. juni blir det gjenåpning av bassengene i Randaberghallen.

Svømmehallen i Randaberghallen har som kjent vært stengt som følge av nasjonale tiltak mot spredning av koronaviruset. Vi planlegger i midlertid for gjenåpning for publikumsbading fra mandag 15. juni. Gjenåpning forutsetter at nasjonale myndigheter formelt endrer nødvendige forskrifter innen 15. juni og tillater åpning for publikumsbading slik de har sagt de vil gjøre.

Smittevernregler og tiltak medfører at hallen vil ha noe lavere kapasitet enn vanlig. Vi antar at etterspørsel tidvis kan overstige kapasitet og ønsker ikke å måtte avvise kunder ved ankomst. Publikumsbadere må av den grunn reservere plass på forhånd.

Kunder kan se hva som er ledig og reservere ledig tid via Randaberghallens hjemmesider (www.randaberghallen.no). Ved ankomst betaler man på vanlig måte eller bruker halvårskort/klippekort. Vi oppfordrer til betaling med kort. Med unntak av morgensvømming har vi satt opp minimum to timer totaltid ( til både betaling/registering av ankomst, skifte, dusj, bading). Hvis man eksempelvis reserverer plass kl. 10–12, så må man ankomme resepsjon til svømmehall kl. 10 og forlate Randaberghallen senest innen kl. 12.  Det er viktig at alle overholder reservert tid slik at man ikke kolliderer med andre gjestegrupper som er på vei inn/ut av hallen.

Vi ber alle om å følge skilting og videre anvisninger fra betjeningen, samt huske overordnede føringer for å unngå smittespredning:

  • Holde god avstand til andre (minst 1 meter)
  • Utvise god hygiene
  • Syke personer må holde seg hjemme 

Det er foreløpig kun mulig å reservere tid mandag 15. juni og onsdag 17. juni. Ytterligere dager vil bli lagt ut på et senere tidspunkt. Randaberghallen skulle forøvrig vært sommerstengt fra og med uke 26, men vi jobber med å utvide sesongen med noe publikumsbading også i uke 26 og 27.

Pensjonistbading og bruk av badstuer utgår foreløpig på ubestemt tid. Tilgjengelige tidspunkt vil kunne avvike fra vanlige åpningstider. 

Vi ber om forståelse for at dette er en ny situasjon for oss og at vi ønsker å gjøre det beste ut det hele. Randaberghallen vil evaluere og justere fortløpende i forhold til gjeldende smittevernregler og erfaringer vi får etter hvert. Maksimalt personantall kan eksempelvis oppjusteres senere hvis forholdene tillater det. 

Vi utvider automatisk gyldighetsperiode på alle periodebilletter og klippekort tilsvarende perioden hallen har vært stengt. Hvis det skulle oppstå kapasitetsutfordringer ved gjenåpning så vil vi ytterligere utvide gyldighetsperiode på slike billetter for å kompensere for dette. 

Vi gleder oss veldig til gjenåpning og skal stå på for at våre gjester får et trygt og trivelig besøk!

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?