Du er her: Hjem / Aktuelt / Åpen barnehage starter opp igjen 7. september

Åpen barnehage starter opp igjen 7. september

Åpen barnehage er et tilbud for alle familier med barn under 6 år. Barnehagen starter opp igjen mandag 7. september i egne lokaler i Solbakken barnehage.

Innhold

  Åpen barnehage er et gratis tilbud til alle barn i alderen fra 0 til 6 år, sammen med én voksen. Barnehagen har åpent hver mandag mellom kl. 09.30 og 13.30.

  Ingen påmelding
  Barna kommer til barnehagen i følge med en forelder, eller annen omsorgsperson. 

  - Barna har ikke fast plass i barnehagen, de kan komme når de ønsker i barnehagens åpningstid. Det er heller ikke nødvendig med påmelding. Det kan derfor være forskjellige barn til stede fra dag til dag, opplyser Anne Vigdis Endsjø, assisterende styrer i Solbakken barnehage, som sammen med pedagogisk leder Hege Knudsen, også hun ansatt i Solbakken barnehage, er ansvarlig for det åpne barnehagetilbudet i Randaberg.

  Den åpne barnehagen er basert på at foreldre har ansvar for eget barn i lek, aktiviteter og samvær med andre barn i hele åpningstiden. 

  Tid til lek og til å knytte kontakter
  Dagsplanen inneholder frilek, samlingsstund, måltid og sovetid. 

  - Vår målsetting er at barna skal få møte og leke med andre barn, og de skal få delta i diverse aktiviteter tilrettelagt av pedagog. Vi ønsker at de voksne deltar i aktivitetene som foregår, og har et positivt samspill med eget og de andre barna. Det er også mulig, og ønskelig, at de voksne knytter kontakter seg imellom, sier Hege Knudsen.

  Her kan du lese mer om Åpen barnehage i Randaberg kommune.

  Bildet: Anne Vigdis Endsjø (t.v.) og Hege Knudsen gleder seg til Åpen barnehage starter opp igjen mandag 7. september.

  Fant du det du lette etter?

  Takk for din tilbakemelding

  Hva forsøkte du å finne?